Resedinta Andrews
|
27 Nov 2010, 23:51
|||
|
|||
'' - Deci practic acum noi bem, nu ?'',am spus in microfon, privindu-l pe Ashton, care incerca sa isi stapaneasca rasul.
'' - Deja e beata, saraca'', l-am auzit explicandu-i Emei. '' - Deci practic va rog sa nu apostati cu o bata, de-aia de baseball, ca va dau cu ea la cap, se stiee, fara numar, de ma julesc, ja jo'',am continuat, cat se poate de serioasa. M-am urcat pe masa, incercand sa nu ma impiedic, privind chipurile atat de cunoscute, care radeau de mama focului, insa habarnaveam de ce , sau nici macar nu puteam sa-mi explic de ce radeau. '' - Deci practic e inexplicabil de ce radeti,aa,aa'',am spus, sughitand. Chiar in acel moment piciorul imi alunecase pe masa lucioasa, si in secunda urmatoare m-am trezit intinsa pe masa, cu capul pe o sticla de Jackie, si cu o gramada de floricele de pocorn sub mine, care imi tineau de cald, si erau ca si o plapuma. Ehh, de fapt nu era chiar asa rau.Ma simteam ca in pat, puteam sa trag un pui de somn. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,010 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,605 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |