Foc si gheațã .
|
28 Nov 2010, 00:48
|||
|
|||
I-am zambit trista, dar si bucuorasa verisoarei mele, si am privit-o pe Jade, facuse un pas in spate. Trebuia sa plece... Nu o puteam lasa sa ramana aici, si sa sfarsea moarta, sau in cel mai fericit caz pe patul de spital al Spitalului Sf. Mungo.
I-am zambit, apoi m-am pozitionat in fata lui Rose, privindu-i pe cei care se apropiat tot mai repede de noi, si cu o viteza tot mai rapida. '' - Orice ar fii.. Nu regreta.'',ofta Rose, prinzandu-ma de mana. '' - Nici tu. Nu v-a fii vina ta pentru orice se va petrece. Multumesc Rose.'',am oftat. Mi-am scos bagheta, si am strans-o puternic in mana, asteptand ceea ce avea sa urmeze. Parintii mei .. Adevarata familie Slaverin ma priveau zambareti, de la 2 metrii distanta, asteptand sa ma apropii eu de ei. '' - Nu tu, Ash'', spuse Rose, speriata. '' - Soimeanca e a mea, doamna.'',spuse Porrin, mandru. '' - Ramai aici Porrin. Noi aveam treaba cu ..., draga noastra fiica. Sau mai bine spus, ea are treaba cu noi.'', raspunse mama, dura, indraptand bagheta spre mine. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|