Resedinta Andrews
|
28 Nov 2010, 00:53
|||
|
|||
Dupa cateva sforaituri pe care le-am tras, am simtit o mana calda pe obrazul meu care ma batea usor.Am deschis ochii ingrozita, si l-am observat pe Ashton cu o Jackie in brate.
M-am incruntata din cauza durerii de cap, apoi Ashton ma lua in brate si ma puse pe canapea, tinandu-ma in brate, ca pe un bebelus mic. '' - Nu il vrei e Jack inapoi ?'',ofta amuzat. '' - Te vreau pe tine, baby'',am soptit, sarutandu-l pe gat. Aceasta zambii amuzat, apoi ma saruta luuuung pe buze, simtindu-i limba rece, care imi racea gura incalzita de Jackie. Ashton mi-l inmana fericit pe Jackie, apoi se ridica de pe canapea, si disparu din camera. '' - Jackie Daniels, esti doar a meu. In seara asta .. Ne facem de cap'',am spus sec, apoi am dat peste gat 3 inghitituri fara sa ma opresc. Lumea dintrodata mi se paru mai interesanta, asa ca trebuia sa dezvalui aceasta fericire brusca a mea tuturor. '' -Fetele sa fie cum par lunji, impletithe, sa fie la bal, frumoashe, cinstithe ... Sa fie bune cu barbatu lor ...'',am inceput sa declar la microfon. Toti din jurul meu se spargeau de ras, ca de obicei.Eu ii priveam cu o fata de genul 'What the fuck ?', insa tot imi continuam discrusul. Eram prea ocupata sa vorbesc, si nu-mi dadusem seama ca Ashton facuse o vraja ca vocea mea sa se transforme in vocea tiganului care spusese faza cu 6 cai. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,118 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,957 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |