Foc si gheațã .
|
28 Nov 2010, 13:01
|||
|
|||
-Nici vorba nu raman aici!,spuse Porrin cu siguranta ca momentan nu ii vor face nimic. Aveau nevoie de el,cel putin pe moment.
Abia asteptam ca Porrin sa se apropie. Dupa cum am mai spus nu voi mai pierde inca o sansa de a il ucide fiindca mereu scapa iar persoanele dragi mie nu vor fi niciodata razbunate. Asa ca orice ar fi,oricare ar fi pretul eu si Ashlyn vom lupta in continuare.. Ne vom apara una pe cealalta cat puteam noi de mult... Acum ma temeam pentru Jade,ea nu avea ce cauta aici printre aceste fiinte nemernice.. Ea nu avea nici-o vina ca se afla intr-un loc nepotrivit,intr-un moment nepotrivit. Mi-am dres vocea si am strigat de la cativa metri: "Salveri,te inseli. Daca ai treaba cu ea ai si cu MINE!". -Hmm,tu trebuie sa fii o Andrews!,tipa si ea la randul ei. "Da,ai ceva cu asta? Ma mandresc cu asta.. Si ma mandresc ca Ash e verisoara mea!" -Ba nu e!!!,tipa ea de data aceasta cam nervoasa. "BA DA E!!!". Probabil ca unul dintre lucrurile la care tineam era incapatanarea mea asa ca ... O scotea pe Salverin din sarite.. Oops,nu era cu intentie... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|