Foc si gheațã .
|
28 Nov 2010, 13:34
|||
|
|||
Am strans-o pe Rose puternic de mana, apoi am impins-o la o parte, pozitionandu-ma in fata ei.
Acum, mama mea ma privea mandra, apropiindu-se cu pasi inceti spre mine. O priveam si eu ,la randul meu, speriata, dar si hotarata. Stiam de ce venisem aici, si stiam ca trebuia sa platesc si s-o razbun pe Victoria, chiar daca trebuia sa-mi ranesc, sau chiar, mai rau, sa-mi ucid parintii.Imi era oricum, mai bine fara ei. '' - Fiica mea mandra. Se vede ca esti fiica mea, fiica doamnei SALVERIN'',spuse mama, mandra, oprindu-se la 3 pasi in fata mea. '' - Sunt o Meester'',am tipat mandra, iar ecoul s-a auzit peste o zona lunga. '' - Vise, draga mea, vise. Daca erai o amarata de Meester nu aveai tupeu sa vii sa ma infrunti.'', raspunse ea, ranjiind. Am inghitti in sec, incercand sa ma stapanesc. Uram mutra acestei femei, uram totul, la ea,mai ales faptul ca e mama mea. '' Imi datorezi o explicatie , femeio.Unde e Victoria?'',am rostit, furioasa,strangand bagheta in mana. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|