Thread Closed 
Foc si gheațã .
28 Nov 2010, 02:04
'' - O baba?'', incepu mama ,amuzata.'' - O baba vei fii tu dupa 20 de ani, presimt asta.. Mai ales daca vei semana pe mama'ta ,pe acre apropo, o salut, si ii transmit infrumusetare GRABNICA, asta daca vei mai apuca sa-i transmiti'', termina ea, apoi isi scoase bagheta, si ma impinse de-o parte.
Doi tipi muschiulosi ma tineau de mainii, si nu puteam sa ma misc, oricat de mult ma zvarcoleam. Stiam ca acum trebuia sa reactionez, dar bagheta imi era aruncata pe jos, la cativa pasi departare, si nu puteam sa scap din ghearele celor doi.
'' - Oo, nu'',am spus distrusa, observand cum acea persoana groaznica se pregatea sa o atace pe Rose.
'' - Crucio !'',tipa ea, iar Rose pica fara vlaga pe jos, tipand de durere, strangand cu putere pamantul si pietrele de pe jos.
Mi-am amintit ca aveam la mine lama acheme pe care Rose o primise de la Kasumi, si mi-o daduse mie, ca sa ma pot salva in aceasta situatie.
Aveam practic, totul pregatit.Lama se activa imediat ce-mi adusesem aminte de ea si trecu pe langa gatlejul unuia dintre tipii care ma tineau tare, facandu-i sangele cald-caldut sa tasneasca in sus cu bucurie.
Aceasta imi dadu drumu disperat, cazand pe jos, si strangandu-si gatul, in speranta de a opri hemoragia.
'' Accio bagheta'',am spus privind concentrata bagheta, care ajunse in fata mea.
Celulilat ii aplicasem o vraja de impietrire, pe care, habarnaveam cum o reusisem. Eram inca socata, privindu-i pe cei doi tipi pe care tocmai i-am invins.
'' - Vulnera Santur'',am soptit spre Rose, apoi m-am intors cu fata la mama.'' Iar tu ..'',am soptit, nervoasa, tremurand de furie.
'' - Asta-i fiica mea.'',spuse ea, privindu-l fericita pe tata, care nu avea nicio expresie.
'' - Iar TU.. Avra Kadevra'',am tipat, exasperata, apoi .. am lesinat.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Foc si gheațã . - by Ashlyn Meester - 27 Nov 2010, 22:21
Re: Foc si gheațã . - by Jade A. Crawford - 27 Nov 2010, 23:27
Re: Foc si gheațã . - by Ashlyn Meester - 27 Nov 2010, 23:34
Re: Foc si gheațã . - by Ashlyn Meester - 28 Nov 2010, 00:48
Re: Foc si gheațã . - by Ashlyn Meester - 28 Nov 2010, 02:04
Re: Foc si gheațã . - by Ashlyn Meester - 28 Nov 2010, 02:42