RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko
|
28 Nov 2010, 02:12
|||
|
|||
Am zambit, mutlumita, dansand printre rafturiile uriase, observand cum alte doua persoane au intrat zambarete in magazin.
Am privit uriasul panoul din capatul magazinului care stralucea in culoriile albastru si verde. ~~~BUN VENIT LA ZONKO ~~~
Aici , vanzatoarea Ashlyn Meester va pune la incercare cu cele mai 'shucare' produse pe piata din intreaga Lumea a Vrajitorilor. Nu ezitati, doar cumparati cat va tine galeonul. Apoi am zambit, invartind bagheta spre panou, facandu-l in culoarea rosu-tipator, la fel ca si sangele. Rose ma privi revoltata,apoi apuca ceva de pe un raft. '' Ce face asta?'', intreba ea. '' - Asta?'',am spus apucand obicetul si ducandu-l la gura,apoi inghitindu-l.'' Asta face.'' Apoi intr-o clipita fata mea facu POC, si se transforma in fata caricaturata a lui Voldemort. Rose ma privii cu ochii bulcucati, apoi incepu sa rada amuzata, tinandu-se de burta. Am zambit fericita, apoi inceput sa rada tot mai tare. Probabil ca aratam cam ciudat, un fel de Voldemort zambitor. '' - Ioi doamne'', se auzii o voce speriata, de dupa pult.'' Domnu' sa fie cu noi. Ce e creatura aia?'' '' Uitati ca suntem in magazinul Zonko?'',am spus, serioasa, incercand sa-l imit pe Cap-de-Mort. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zonko's Joke Shop : Cele mai tari farse | Ashlyn Meester | 1 | 1,508 |
30 Nov 2010, 21:53 Last Post: Ashlyn Meester |
|
Zonko's Joke Shop | Ashlyn Meester | 0 | 1,022 |
30 Nov 2010, 20:28 Last Post: Ashlyn Meester |