Lacul inghetzat
|
08 Oct 2007, 13:36
|||
|
|||
Ginny W se uita la altceva.
"HARRYYY!!!!!" urla ea catre Harry care vorbea cu Nortly. "Aaaaa scz ![]() "Ce e?" intreba Nortly curioasa. "E vorba de Sirius?" 'O Doamne totzi stiu de Sirius!!' isi zise Ginny W. "Pai da... Dar e intre el si Harry." "Of... bine" zise Nortly hotarata sa asculte totusi ce vrea Sirius "Unde?" intreba Harry. "La copacul... ma rog a spus k il sti." raspunse Ginny Harry pleca imadiat. "HEI! Si eu?" intreba Ada (sau Rowena... dar eu tot iti zic Ada "Ada, uite ce e..." ... (Cine naiba e Harry?????) Harry ajunse la copacul pe care il stia. Normal k era Salcia Batausa. Isi agita crengile in stanga si in dreapta, dar el se feri si ajunse la loc sigur, un fel de banca invizibila, pe care Salcia nu o putea atinge. Doar el, Sirius, Dumbledore, tatal sau, Lupin, Peter Petiwgar (sau cum s'o scrie) si, probabil, gemenii Weasley stiau de acest loc. Nimeni nu il putea vedea, asa k era cel mai bun loc sa'l intalneasca pe Sirius. El era intr-adevar acolo. "Sirius! De ce ai venit aici??" "Harry e f important. Asculta'ma." zise nasul sau. "S'a intamplat ceva... de rau." "Ce?" intreba Harry asezandu-se pe banca langa nasul lui. Vazandu-l pe nasul sau k tace, adauga: "Sirus, spune. nu ma speria!" "Harry sunt urmarit! Nu de Minister, ci de Cap-de-Mort! A omorat deja 6 Aurori!!" Lui Harry ii pica falca. "Dar... de ce? De ce te cauta?" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lacul de sticla | Agnes Marie Lovel | 16 | 3,221 |
05 Jan 2012, 20:19 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Lacul blestemat- asa credeam eu! | John Weasley | 1 | 1,123 |
03 Jan 2009, 19:23 Last Post: Ginny Malfoy |