Resedinta Andrews
|
28 Nov 2010, 18:13
|||
|
|||
Trebuie sa recunosc ca gluma lui Eduard fusese foarte tare desi la inceput ma speriasem rau.
Dupa ce i-am dat cadoul lui Rose m-am dus si mi-am luat ceva de baut.Cineva venise in spatele meu si ma atinsese pe umar.Cand m-am intors am vazut-o pe Ashlyn care tinea in mana o sticla de alcool. -Hei Ash am spus chicotind -Hei Ev spuse ea si ma imbratisa.Ce faci? -Ma bucur de petrecere am spus razand.Tu? am intrebat iar ea imi arata sticla de alcool dupa care o stranse iarasi in brate. -Aaa m-am prins am spus si am inceput sa rad. -Noi ne ducem sa dansam spuse ea zambind apoi pleca. Ma uitam cum dansa cu sticla de alcool si am inceput sa rad.Nimeni defapt nu se prea tinea bine pe picioare si incepusem sa ii invidiez dar pana la urma nici pentru mine nu era prea tarziu. Am inceput sa beau un pahar de suc de dovleac pentru inceput,alcoolul mai tarziu.Nu vroiam sa fiu cum fusesem la petrecerea lui Ashlyn dar nici sa stau degeaba nu puteam. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,010 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,605 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |