The Dueling Club
|
08 Oct 2007, 21:37
|||
|
|||
OOC : mama asa vroiam si eu sa continui
BIC : Harry era pur si simplu incuiat.. nu-si mai gasea cuvintele... " Chestia asta nu mai poate continua asa ! N-am de gand sa-mi divizez fratele in 2... caci asa-mi vine sa fac... ( Julia mima ca face vraja Devido, facandu-l pe Harry sa se dea inapoi cu cativa pasi... isi retrase insa bagheta si starni rasete intre cercetasi... ) ... Harry nu e masina voastra de dragoste, bine? Si sunt sigura ca poate aproba chestia asta... hmm.. in fond, nu prea stiu ce sa spun, fetelor... o fi Harry atata de atractiv... dar una din voi trebuie sa aiba curajul sa renunte... " zise Julia cu hotarare... Harry ii sopti abia auzit un " Mersi "... apoi incerca sa iasa din multime, indreptandu-se spre iesire... " Stiti ce... deja deveniti patetice, Ginny P si Ginny W... acuma zau asa... " zise Harry, parasind sala cu zambetul pe buze... ' Dupa esecul cu Cho... doua fete sa ma placa? ' gandi el... si din moment ce Julia ii auzea gandurile lui Harry, o cam pufni rasul... OOC2 : acuma.. va rog sa nu va suparati pt ce am scris... noi suntem inca friends ![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|