Foc si gheațã .
|
28 Nov 2010, 22:29
|||
|
|||
'' Treci tu la volan'',am spus, nervoasa, apoi am sarit pe bancheta din spate, cotrobaind nervoasa printr-o geanta uriasa.
'' Ce faci, tu, fata ?'',spuse Rose, scoasa din sarite.'' Eu numai de cateva zile am luat carnetu' si tu ma pui sa... Aaaa ! Era sa intru intr-o baba'',ofta ea. Mi-am dat ochii peste cap, inca cotrobaind in geanta, in cautarea telefonului meu Incuiat, de fapt, in cautarea Iphonului si in speranta de a gasi un GPS care sa functioneze aici. '' Fuck .. n-am semnal.'', am oftat nervoasa, trantind telefonul de geamul din spate. Rose privii usor speriata in oglinda retovizoare, apoi se facu mai comoda in scaun, si baga masina in viteza a IIIa. Am observat o foicica care statea sub bancheta din spate. Mi-am scos bagheta, facand-o sa se transforme intr-o pana, si-am inceput sa scriu : Quote: Mami, n-am timp acum de pierdut.Am impachetat repede scrisoarea si am trimis-o in Londra, cu bufnita lui Rose. '' Si eu cand ti-am spus sa iti cumperi si tu bufnita, tu Batman, Batman'',spuse Rose nervoasa, scotand limba. '' Am ajuns odata?'',am intrebat, ignorando. '' Mai un pic .. cred'', raspuse, oftand. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|