Intalnire cu Cap-de-Mort
29 Nov 2010, 00:45
"Nu cred ca asta este problema acum ! ", i-am raspuns eu sec.
"De fapt intrebarea este daca vom reusi sa-l capturam ? Sau daca macar vom scapa in viata ?", i-am replicat din nou, de data aceasta cu un ton ceva mai linistit.
Simteam cum ma cuprindea o fierbinteala aparte, ceva ce nu mai simtisem nici o data in mine, parca tot trupul meu se jertfise pentru o lume mai buna si din el nu ramasese decat cenusa si cateva bucatele de piele arsa.
In jurul meu totul era sub influenta focului, inclusiv EU !
Atunci descoperisem sursa, iar ca raspus se auzi urletul prelung al unei fiare nemiloase ce luase pentru cateva minute infatisarea unui om.
"Esti bine ?", ma intreba Jade ingrijorata.
"Umarul m ...eee... uuuu", ma straduiam sa lupt cu monstrul ce se afla in mine.
Astropufa se apropie usor si-si intinse o mana grea, vreme in care Kira maraia spre copacii plini de minciuni, dezvelindu-mi umarul si lasand sa sangereze in vant.
Fata parea mai mult decat oripilata, dar totusi continua sa-si treaca degetele lungi si delicate peste rana mea ce nu avea sa-si mai revina in veci.
"Daca mor scoate biletul din lantisorul Kirei si dute la adresa data. Acolo toata lumea va stii ce are de facut. "
Glasul imi era secat de putere, simteam cum si ultimul strop de viata ce inca mai traia in mine, avea sa se scurga incet-incet , crescand din el o floare si lasand sa moara un om, un visator.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Intalnire cu Cap-de-Mort - by Jade A. Crawford - 20 Nov 2010, 23:23
Re: Intalnire cu Cap-de-Mort - by Scarlett Soul - 29 Nov 2010, 00:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O intalnire neasteptata Kasumi Mikoto 10 2,323 22 Oct 2010, 22:22
Last Post: Kasumi Mikoto
  Intalnire cu Voldemort Kennya Allen 15 2,259 13 Sep 2008, 22:14
Last Post: Ginny Malfoy
  HAGRID vs VOL DE MORT in padurea interzisa rea-credinta 8 1,615 27 Jul 2008, 12:54
Last Post: Ginny Malfoy