Intalnire cu Cap-de-Mort
|
29 Nov 2010, 00:45
|||
|
|||
"Nu cred ca asta este problema acum ! ", i-am raspuns eu sec.
"De fapt intrebarea este daca vom reusi sa-l capturam ? Sau daca macar vom scapa in viata ?", i-am replicat din nou, de data aceasta cu un ton ceva mai linistit. Simteam cum ma cuprindea o fierbinteala aparte, ceva ce nu mai simtisem nici o data in mine, parca tot trupul meu se jertfise pentru o lume mai buna si din el nu ramasese decat cenusa si cateva bucatele de piele arsa. In jurul meu totul era sub influenta focului, inclusiv EU ! Atunci descoperisem sursa, iar ca raspus se auzi urletul prelung al unei fiare nemiloase ce luase pentru cateva minute infatisarea unui om. "Esti bine ?", ma intreba Jade ingrijorata. "Umarul m ...eee... uuuu", ma straduiam sa lupt cu monstrul ce se afla in mine. Astropufa se apropie usor si-si intinse o mana grea, vreme in care Kira maraia spre copacii plini de minciuni, dezvelindu-mi umarul si lasand sa sangereze in vant. Fata parea mai mult decat oripilata, dar totusi continua sa-si treaca degetele lungi si delicate peste rana mea ce nu avea sa-si mai revina in veci. "Daca mor scoate biletul din lantisorul Kirei si dute la adresa data. Acolo toata lumea va stii ce are de facut. " Glasul imi era secat de putere, simteam cum si ultimul strop de viata ce inca mai traia in mine, avea sa se scurga incet-incet , crescand din el o floare si lasand sa moara un om, un visator. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,323 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Intalnire cu Voldemort | Kennya Allen | 15 | 2,259 |
13 Sep 2008, 22:14 Last Post: Ginny Malfoy |
|