RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko
29 Nov 2010, 19:51
'' Uitati ca suntem in magazinul Zonko?'',am spus, serioasa, incercand sa-l imit pe Cap-de-Mort.
Rose se uita la mine cu o privire de genul 'What the fuck ? Asemenea vraji, sau aaa, masti gasesti prin intregul Zonko?', insa inainte sa raspunda ceva, i-am raspuns instantaneu.
'' Crede-ma ca nu vrei sa vezi si altele ..'',am spus, ofticata.'' Sau vrei sa vezi ?'',m-am inveselit.
'' M-ar interesa .. altceva. Cum ar fii un fel de .. vraja sau orice de la Zonko care sa te transforme in persoana de langa tine?'', intreba Rose, curioasa.

I-am zambit complice, apoi mi-am scos bagheta, si-am rostit o vraja non-verbala. Ultimul raft, spre uimirea fetelor din magazin se muta cu vreo 10 centrimetrii mai in fata, si in spatele lui a aparut un alt raft, mai mic, bineinteles, care avea semnul '' NU ATINGE ! TOXIC'' pe toate obiectele.
'' Cumva lucrezi pentru Voldemort?'',spuse Rose, amuzata, pasind incet spre raftul-secret.'' De ce este tinut inchis?''
'' Crezi ca daca ar fii legal sa tin lucrurile astea aici, ar mai fii inchis?''
Rose isi dadu sec o palma peste frunte, apoi zambii prostesc. Jess se apropie confuza de mine, si cu o miscare brusca ridica un obiect de pe raft.
'' NU NU !'',am tipat, exasperata .
Insa chair in acel moment o firmitura din acel praf magic, galben, ateriza pe o participa din pielea neacoperita cu haine a lui Jess, iar aceasta intr-o clipita se transforma in .. Brad Pitt, actorul incuiat, faimos, care avea mare lipici la toate femeile.
De ce chiar in Brad Pitt ? Pentru ca in secret, Jess il adora pe Brad Pitt, si salviza dupa el, lucru pe care numai eu il stiam, pentru ca si eu aveam aceeasi problema cu acesta .. acotor.
'' Doamne.. ce frumos !'',soptii Rose, atingand-o pe Jess, aa, de fapt, pe Brad Pitt.
'' De ce sunt .. frumusetea asta?'',spuse Jess, privind in oglinda.
'' Acest praf te face sa te transformi in idolul tau .. pentur o perioada mai lunga sau mai scurt, depinde cat aplici.La tine o sa dureze cam .. 10 minute, stai linistita.'',am spus, zambareata.
Insa chiar in acel moment soneria se auzii, si pe usa au intrat doua tipe.Am apucat repede bagheta, rostind in gand vraja non-verbala, iar raftul-interzis disparu imediat.
'' Sa vedem cine-a venit ..'', am soptit, luand doua cesti cu ceai in mana.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko - by Ashlyn Meester - 29 Nov 2010, 19:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zonko's Joke Shop : Cele mai tari farse Ashlyn Meester 1 1,508 30 Nov 2010, 21:53
Last Post: Ashlyn Meester
  Zonko's Joke Shop Ashlyn Meester 0 1,022 30 Nov 2010, 20:28
Last Post: Ashlyn Meester