Luminiþa Clearwater
|
29 Nov 2010, 21:21
|||
|
|||
Crysella Blythe Wrote:Cat despre raportul inaltime/greutate, eu am avut 42 de kg la 1,70 pe la vreo 14 ani... si eram anorexica de-a binelea... si chiar cu 5 kg in plus si tot e prea putin... deci personajul tau este deosebit de fragil? Sau doar da impresia asta? mai, sincer.. eu si in realitate am 1.70 si 47 de kilograme. Si nu sunt anorexica, nu am lipsa de calciu, ba chiar sunt foarte sanatoasa [doctorita mea de familie se mira mereu.. ultima data l-a intrebat pe tata: "Dom'le da' ce ii dati sa manance?! Spanac, carne de pui, de are asa mult fier? :|" =))] Personajul meu, Luminita, nu e nici fragila, nici nu da impresia ca ar fi. De fiecare data cand imi descriu un personaj.. ma descriu cam.. pe mine. :- ?? Daca te uiti atenta si la descrierea celuilalt personaj al meu, la care am pus mai mult suflet si pe care il am de la inceput, "Isabella Isildur" o sa vezi ca descrierile sunt cam la fel. @Bells.. Stiu ca ma iubesti. Da, da, da, vreaaaau sa ne inrudiiim, tutaa. ![]() P.S. - Matty a zis ca daca isi face vreo clona ii pune numele de familie "Clearwater". ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Emma Clearwater | Emma Clearwater | 8 | 3,012 |
23 Jan 2012, 13:35 Last Post: Emma Clearwater |
|
~ Isabella Luminiþa Isildur ~ | Isabella River | 22 | 33,550 |
11 Sep 2010, 13:04 Last Post: Scarlett Soul |