The Dueling Club
|
11 Oct 2007, 14:36
|||
|
|||
OOC: Problema e k degeaba ne aliem... tot ne vom certa apoi pe Harry... dar ma rog imi place ideea
![]() BIC: Dar mai incolo le vazura pe Ginny W si P uitandu'se urat la Harry si Hermione. Ginny W ii sopti ceva lui Ginny P iar ea incuvinta din cap. Se despartira cateva momente mai tarziu. Harry era nedumerit. Ii spuse incet lui Hermione: "Cred k si'au dat seama" "Of... Acum ce vei face?" Hermione G se uita ingrijorata cum Ginny P disparea dupa colt. "Ma descurc singur.. Macar nu se mai privesc atat de ucigator de fiecare data cand se vad. Dar..." Harry isi intoarese spatele. "Nu pot sa o aleg pe una... astfel asa supara'o pe cealalta... Of, trebuie sa plec al ore." ... "Ginny urasc chestia asta." "Si eu dar nu stiu ce solutie ar fi." Ginny W si P erau la ore. Era ora de farmece, pe care cercetasii si astropufii o faceau impreuna. Stand in fundul clasei, se prefaceau k repteau vraja de Marire pe mingiuta care o primisera. "Sunt sigura k HermioneGrager se prefacea. Ce fel se prietena este ea?" intreba Ginny Potter miscandu'si bagheta imitand sfichiuirea necesara pt vraja respectiva. "Una care nu vrea k prietenele ei sa se mai certe." zise Ginny Weasley. "Dar suntem prietene. Nu ne vom certa pt un baiat" "Ce prostute am fost! Dar dak niciuna dintre noi nu renunta la Harry..." Fetele se privira cu tristete. "Macar niciuna nu'l va avea. Dar eu tot il plac ![]() "Stai calma si eu!" Ele rasera cu pofta in timp ce profesorul Flitwick era lovit din plin de o minge mare cat o masina de la Seamus ![]() "FINNIGAAAAAAAAN!!!" ... "Harry, trebuie sa fi curajos." spuse Julia. "Dar nu pot risca sa o supar pe una dintre ele spunandu'i k imi place cealalata. Intelegi?" Julia ofta. "Da, dar astfel nu vei reusi nicioadata. Eu sunt alaturi de tine, si te incurajez, dar tu trebuie sa iei o hotarare." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|