Lacul inghetzat
|
11 Oct 2007, 15:34
|||
|
|||
"Lasa asta. Deci Sirius e urmarit? De catre cine?"
"Asta itzi ziceam si acum circa 2 minute!" zise Harry enervat. "A scuze, poate nu te'am auzit. Sirius mai e acolo?" Harry se opri un moment. "Nu stiu..." "Pai sa megem sa vedem, ce Dumnezeu!" ... "Ada de cate ori sa'ti spun?! Nici eu nu stiu ce s'a intampalt cu Sirius!! Doar Harry si Julia, cred, stiu" Ginny W incerca din rasputeri sa o opreasca pe Ada sa navaleasca peste Harry k sa afle totul legat de Sirius. Dar Nortly, care era la fel de curioasa, aparuse din senin langa ele. "Deranjez?" "Unde's doi puterea creste! Ginny, vezi k ne'am inmultit. Asa k..." "Ce?" intreba Nortly. "Eu doar vroiam sa va intre... hmm... salut, ![]() "Of stiu k vrei sa afli ce se intampla cu Sirius de vine aici nu?" "Pai... intr'un fel ![]() "Asculta nici eu..." "Nu'i nimic. Nortly, vino sa'i spionam cumva pe Harry si Julia ![]() "Pai... nu m'au rugat sa pastrez secretul dar..." Ginny W se gandi pt o clipa la Harry. Apoi imaginea lui Ginny Potter imbratisandu'l ii aparu in minte shi se intrista. "Nu, niciun <dar>. Vin si eu." hotara ea "Acum... sa'i cautam..." zise Ada. "Hei! Langa Salcia Batausa!!!" Tocmai atunci Harry si Julia se ascundeau in spatele salcii. de fapt ei se asezasera pe o banca invizibila, care'i facuse si pe ei invizibili, si pe care se afla deja un Sirius invizibil. "Sirius! Ce bine k esti aici!" se bucura Julia. "Salut Julia!" "Sirius, dak nu te superi spune'mi exact ce s'a intamplat." Sirius trase aer in piept k sa le spuna cea mai infricosatoare poveste pe care o auzise Julia sau Harry vreodata. "... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lacul de sticla | Agnes Marie Lovel | 16 | 3,220 |
05 Jan 2012, 20:19 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Lacul blestemat- asa credeam eu! | John Weasley | 1 | 1,123 |
03 Jan 2009, 19:23 Last Post: Ginny Malfoy |