Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore
|
29 Nov 2010, 23:20
|||
|
|||
In ziua aceea, m-am trezit putin ametita. Abia dupa ce mi-am pus sosetele mi-am dat seama cat de frig imi era. Aveam ore abia dupamiaza, asa ca am decis sa explorez scoala.
M-am gandit unde as putea merge si am decis intr-un final ca voi merge la biblioteca, intrucat nu o explorasem foarte bine. Intotdeauna ma simteam bine intr-o biblioteca. Imi placea sa citesc. Aveam de gand sa citesc cate ceva despre Apararea contra magiei negre, materia mea preferata. Am intrat. Nu am vazut niciun chip cunoscut, asa ca am mers timida spre cea mai apropiata masa, si m-am prezentat fetelor de la astropuf.. "-Buna! Numele meu este Lily. Lily Potter." Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Crissy Izabelle Tepes - 09 Oct 2010, 22:37
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 13:15
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Luna Slytherin - 10 Oct 2010, 13:44
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Crissy Izabelle Tepes - 10 Oct 2010, 13:53
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Lily C. Williams - 29 Nov 2010, 23:20
|