The Dueling Club
|
11 Oct 2007, 21:45
|||
|
|||
OOC: Pai la fel ji eu. Normal k imi place Harry, oi avea eu ceva cu Daniel pt stiti voi ce dar Harry imi place la nebunie. Si Ginny. Si tot eu am venit prima cu ideea. K sunt la fel k u. Dar nu vreau sa ne certam si mai bine ramane HermioneGrager cu Harry!!!! Sau ramaneai tu. Si eu pot renunta la anumite lucruri pt prieteni. Dar e o problema: nu avem parerea Hermionei... pai ea era cu Ron... ma rog, era in faza de indragostire, nush dak ar fi ramas ea cu el dak era si Ada. Pai dak nu accepta (si desi ar fi mai bine sa spuna da, eu zic k prefer sa spuna nu
![]() ![]() BIC: Deci cum ziceam Harry isi pierdu toata dragostea pt fete. (shi dak nu sunteti de acord schimb ce scriu) "Ce e?" intreba el monoton. Hermione se opri si'i spuse: "Harry, domnul Lockhart m'a rugat sa te intreb dak vrei sa te duelezi cu Draco" (pana la urma e The Dueling Club titlul, nuh?) Harry nu spuse nimic dar Hermione isi dadu sema k incerca sa spuna "da" atunci cand se duse in sala de dueluri. ... Si iata'l pe domnul Potter! Ohoho, mereu mi'a placut baiatul asta. Nu e la fel de celebru k mine, totusi..." Harry se concentra sa nu'l prefaca in gandac pe laudarosul ala. "Dulelul incepe. Stiti, in tinerete..." "Wingardium leviosa!" Draco zboara pe spate. Dar reuseste sa se indrepte si striga "Rictusempra!" Harry abia reusi sa se indrepte. Intr'o clipa de neatentie, Draco il dezarma "Expelliarmus!" Bagheta lui Harry ii zbura... se duse la circa doi metri de el. Disperat se intinse dupa ea. Draco era pe cale sa castige. "Accio bagheta" spuse o voce. Cineva ii lua bagheta si i'o arunca inapoi lui harry. "Merci" zise el. Isi ridica privirea. Julia ii facea cu ochiul ascunzandu'si bagheta in faldurile robei. Duelul continua... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|