hayley andrews
|
30 Nov 2010, 16:38
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3843-hayley-andrews">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3843-hayley-andrews">conectat pentru a vedea acest link]</span>
30 noiembrie 2010 Draga Vivy, Poti sa ma bati daca iti scriu asa de tarziu, dar stii cum sunt parintii mei Ei bine, s-au intamplat multe de cand nu ti-am mai scris. De exemplu, acuma sunt impreuna cu cel de care ti-am vorbit anterior. De fapt, joi se implinesc trei saptamani de cand sunt impreuna cu el. O sa fii dezamagita, dar inca n-am ajuns la un sarut. Numai gandul la asta ma infioara. Dar macar sunt fericita, multumita si nu trebuie sa ma gandesc la asra. Dar ce ma voi face cand va veni momentul? Nu, nu vreau sa ma gandesc la asta. Te rog. Sa vorbesc despre altceva. Hm. Nu prea mai am idei. Poate doar ca ma inteleg foarte bine cu toti prietenii. Pe scurt - totul merge bine. Mai ales ca am si o vacanta acum Ok, hai ca trebuie sa plec. Pa-pa! ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
hayley andrews - by Hayley M. Alden - 04 Nov 2010, 23:24
Re: hayley andrews - by Hayley M. Alden - 30 Nov 2010, 16:38
|