Resedinta Andrews
|
30 Nov 2010, 17:42
|||
|
|||
'' Bella !'',am sarit fericita pe verisoara mea.
Eram foarte fericita - fara motiv - , si chiar imi placea foarte mult petrecerea lui Rose, parca, mai mult decat petrecerea mea, sau doar era o iluzie, de la prea multa bautura? Ehh, oricum, aceasta petrecere avea de toate, avea baieti buni, Cotnari, Jackie, Angelli, Cinzano, avea fete bune si sexoase, Ashton, Slin, si multii altii, avea pume si pantere, EU, Rose, Bella, Ev & Jess, avea tipe normale care sa astampere petrecerea cand trebuia cum ar fii Kasumi.. THIS PARTY RULLZ . Si chiar ma simteam bine, mai bine ca niciodata, si spre fericirea mea, chiar nu ma dureau picioarele. '' Rose, ce sarbatorim ?'',am intrebat, sincera, cu o fata de ingeras. Rose si alte cateva fete ma privira socate, apoi Rose, revoltata imi trase o palma peste fata, facandu-mi dintii sa se zgaltaie un pic, deci era clar, Cotnari o prinse si pe ea. ''Cum iti permiti?'',apoi inca odata pac-pac.'' Majoratu meu se sarbatoesre aici'',spuse ea nervoasa, apoi pleca de langa mine. Ashton venii repede sa ma vada ce am patit, pentru ca sincer, puteam sa jur ca aveam o fata distrusa, pur si simplu. '' Ash, esti rosie.. o sa explodezi ! Ai o fata, bum. Si esti .. suparata?'',spuse cu o voce pitigaiata, probabil de la bautura.'' De ce m-ai scuipat mai inainte?'' I-am zambit pervers lui Ashton, apoi cu chiu cu vai am urcat scariile, facandu-i semn lui Ash sa vina dupa mine. Aveam de gand sa fac nebunii in camera lui Rose. OOC: Mor ! =))))))))))))) Sa nu aruncati cu rosii in mine =))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,010 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,605 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |