Crysella Blythe
30 Nov 2010, 19:12
Nume Complet: Crysella Blythe

Vârstã: 18 ani (la fel ca in realitate)

Câte ceva despre voi: am sange Semi-Pur, doresc sa ma implic in lupta pentru drepturile dragonilor, pot fi ''spargatoarea de petreceri'' dar, la fel de bine, sufletul lor - posed un umor negru, o inclinatie catre meditatie si cateodata o doza de viclenie/persuasiune, pe care incerc insa sa nu o folosesc in scopuri personale

Abilitãți Speciale: nu este atat de special, dar banuiesc ca respectul si temperamentul echilibrat (nu va inchipuiti totusi ca nu-mi ies din pepeni, dar in general sunt foarte calma in privinta necunoscutilor/colegilor/profesorilor, adica a celor care nu ma cunosc foarte bine, cat despre cei apropiati, i-am facut sa se obisnuiasca cu temperamentul meu de-a dreptul vulcanic din vreme in vreme), capacitatea de a ''citi printre randuri'' si a interpreta gesturile (pot de exemplu sa imi dau seama imediat care sunt cumparatorii pusi pe smecherii si care sunt cei seriosi), puterea de munca (totusi, nu pot efectua o munca ingrozitor de plictisitoare ore intregi, am nevoie de diversitate, asa ca pentru slujba dorita, Vajthat Magic, pot alterna perioadele de discutii cu clientii cu cele de vanzare efectiva si cu cele de cautat idei pentru imbunatatirea magazinului, a ofertelor si a prezentarii) si, in final, capacitatea de a intra in mintea unui client obisnuit sau cu totul special si a gasi in cel mai scurt timp produsul/personalizarea potrivita

Slujba doritã: * Vâjthaț Magic: 40 galeoni / lunã

Vechime pe forum: 25/11/2010

Reputație: 61
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Crysella Blythe - by Crysella Blythe - 30 Nov 2010, 19:12
Re: Crysella Blythe - by Kennya Allen - 30 Nov 2010, 19:14
Re: Crysella Blythe - by Crysella Blythe - 30 Nov 2010, 19:34
Re: Crysella Blythe - by Raizen Isildur - 27 Dec 2010, 15:31
Re: Crysella Blythe - by Bell Evans - 01 Jan 2011, 18:16
Re: Crysella Blythe - by Raizen Isildur - 01 Feb 2011, 14:26