Crysella Blythe
30 Nov 2010, 19:34
In primul rand va multumesc pentru raspunsul la cererea de angajare, din fericire (pentru mine). Sper ca angajarea mea sa aduca beneficii cat mai mari dezvoltarii acestui forum si chiar popularizarii lui.

Inteleg ca imi asum o mare responsabilitate si tin sa va asigur ca voi incerca sa preluez comenzile clientilor cat mai repede de la momentul in care au fost facute, totusi, nu foarte repede, pentru ca graba in completarea campurilor sa duca la erori, atentand implicit la profilele userilor. De asemenea, imi voi pazi cu strasnicie parola de la user si nu voi pasa responsabilitatea preluarii comenzilor altcuiva (cu sau fara legatura cu forumul), care ar putea sa isi bata joc. De asemenea, ma voi abtine de la asa zise ''farse'' (de tipul golirea conturilor utilizatorilor, trimisul produselor complet aiurea in cuferele lor, incurcarea intentionata a comenzilor etc) si nu voi mari pretul produselor nejustificat.

O intrebare: ma gandesc sa organizez si concursuri, bineinteles cu premii constand in produse de-ale magazinului de Vajthat Magic. Pot da pur si simplu premii, fara sa le plateasca cineva, sau va trebui sa le platesc din salariul meu? (Nu ar fi o problema in asta, dar ca sa stiu.) Si, de asemenea, am dreptul de a organiza concursuri cu premii mult mai substantiale, cum ar fi o bucata din cel mai scump produs al magazinului, la care oricine sa poata participa platind o taxa de 0,5 galeoni, care va constitui, adunata, o parte sau chiar intregul buget al premiului?

Inca o data, va multumesc pentru slujba oferita si sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor si chiar deasupra lor!

A d-voastra,
Crysella Blythe

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Crysella Blythe - by Crysella Blythe - 30 Nov 2010, 19:12
Re: Crysella Blythe - by Kennya Allen - 30 Nov 2010, 19:14
Re: Crysella Blythe - by Crysella Blythe - 30 Nov 2010, 19:34
Re: Crysella Blythe - by Raizen Isildur - 27 Dec 2010, 15:31
Re: Crysella Blythe - by Bell Evans - 01 Jan 2011, 18:16
Re: Crysella Blythe - by Raizen Isildur - 01 Feb 2011, 14:26
Re: Crysella Blythe - by Bell Evans - 01 Mar 2011, 18:02