The Dueling Club
|
12 Oct 2007, 21:33
|||
|
|||
OOC : ok fetelor... o sa v-o spun verde-n fata...
Dintr-un simplu RPG.. thread-ul a cam devenit ceva in genul jocului acela pe care-l fac fetitele de 5 ani...umh.. " Aaa va zic eu ca baiatu ala ma plaacee.. " ceva in genu asta... Nu va suparati ca v-am zis-o OOC2 : din moment ce sunt SORA GEAMANA a lui Harry, imi rezerv dreptul de a-l reprezenta BIC : " Stii ce... eu am plecat s-o caut pe Little... nu mai pot suporta sa vad ce ti-a facut... " Zicand acestea, Julia pleca furioasa din aripa spitalului... " Ahh... ma duc dupa ea... e in stare de multe, dupa cum arata ! " zise Ginny P , fugind dupa Julia... Intr-un mic grup de viperini, format din Little, Draco si gasca lui, se-auzeau multe laude pentru duelul dinainte... Julia inainta increzatoare .. Ginny P se afla chiar in spatele ei... " Iaa te uita... tupeista Little... " zise Julia... Lui Draco ii pica zambetul de pe fata... dar incurajat de prietenii sai... " Potteritzo, nu te baga... sau ajungi ca Weasley... " zise el pe tonul sau obisnuit... " Mai bine nu te baga tu, Draco... ca doar nu mi-e greu sa te mai bat odata la duel... " Cativa cercetasi din jur rasera... " Stii ce... hai sa incepem naibii duelul... m-am saturat de aerele tale, Potter... " zise Little... Cele doua intrara in sala duelului, urmate de mai multi elevi de la toate casele... Ginny P se strecura abia simtit prin multitudinea de studenti din sala... " Sii... INCEPETI !!! " zbiera Lockhart... " LEGILIMENS ! ( Vraja de intrare in mintea altcuiva ) " zise Little... Vocea ei se pierdu... Julia simti cum Little intra in mintea ei... Un om cu o gluga neagra ii aparu in ganduri... acesta isi tinea bagheta indreptata spre ea... Omul zbiera " Avada Kedavra !! " ... din bagheta tasnira lumini verzui puternice... Nu putea sa scape de amintirea aceea... se derula incontinuu, fara posibilitatea de a o opri... Amintirile o toropeau... era pe cale sa-si piarda constiinta... Dar lupta mai departe... " Protego... totalum... " sopti Julia.. Omul disparu... ea reintra in realitate... si cu noi forte, tipa : " Stupefy ! " Little cazu in nestiinta pe jos... Lockhart anunta castigatoarea duelului... " Si Julia Potter castiga !!! " Julia se indeparta de arena duelului... Harry ii sari in fata... Dar in clipa aceea,sleita de puteri, cazu in bratele lui, facand o gramada de elevi sa se adune in jurul ei... ( continui eu... Ginny W m-a lasat ) Ginny P alerga inspre Harry, si implicit inspre Julia... Isi acoperise gura cascata cu mainile... " Ginny ... ajuta-ma sa... o duc in dormitor... " ii zise Harry, gafaind... Isi croira drum prin multime.. in timp ce grupul viperinilor se hlizea de ei... Mai putin... Draco... O pusera pe patul ei... Harry se aseza langa ea, iar Ginny P pe patul imediat alaturat ... Hermione Granger sosi si ea in dormitor... si vazand-o pe Julia... " OMG... dar... ce-a patit? " " Little... a folosit Legilimens pe ea... " ii explica Ginny P... " Si .. ce amintire a vazut ? " " Daca am sti.. ti-am spune... " Harry tacea malc... ii luase mana Juliei in mana lui... Era rece ca gheata... Atingandu-i fruntea, Harry simti cum cicatricea ii zvacnea puternic... In clipa in care Harry ii atinse cicatricea... Julia deschise brusc ochii... toti cei din jurul ei rasuflara usurati... Julia se scula imediat ... " Cred ca... ar fi bine sa plecati putin fetelor... As prefera sa vorbesc cu Harry..." Fetele plecara fara sa obiecteze... privirea adanca a Juliei intalni ochii ingrijorati ai fratelui ei... " Harry... l-am vazut pe el... Seara aceea.. cand vroia sa ne omoare... seara cand am primit astea... " Puse mana pe cicatricea lui Harry... " Harry... de ce am vazut tocmai asta? Oare ne-a marcat pe amandoi atat de tare seara aceea? " ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|