Toamna tarzie
|
30 Nov 2010, 22:46
|||
|
|||
Helena se ridica nonsalant si se posta in fata lui Bell, zambind ironic, ca si cum ii era mila de prostia lui Meredith; o apuca strans de antebrat si o scoase afara pe coridor. Nu vroia sa aiba parte de o scena de fata cu Bell si Nick.
"-Vroiai sa faci ceva si nu poti?"intreba Helena plictisita. "-Ba pot..si vreau."marai soimeanca. "-Eu cred ca nu."spuse pe un ton aspru cercetasa. "-Ce te face sa crezi asta?"intreb tremurand Meredith, uitandu-se cu ura la fata. Dupa parerea Helenei, totul incepea sa devina si mai patetic. "-Uite ce, te-am lasat in pace pana acum de dragul lui Bell. Ah nu, stai linistita, eu nu sunt o batausa. Daca o mai ameninti odata pe Bell sau altcineva, esti moarta."spuse pe un ton glacial Helena. "-Crezi ca ma sperii tu pe mine?"rase Meredith. "-Nu, eu vreau sa te termin. Stiu ce ai facut."murmura cercetasa fulgerand-o cu privirea, gura arcuindu-se intrun ranjet. "-Tu nu stii nimic."ii sopti dispretuitor soimeanca. "-Gresit, eu stiu tot ce circula prin castelul asta. Crede-ma, nu-i chiar placut sa deti secretele intunecate ale altora, dar intrun fel e avantajos."zise Helena. "-Atunci spune-mi secretul ala nemaipomenit cu care te tot lauzi!"suiera Meredith. "-Stiu ca nu il iubesti pe Nick. Tatal tau e un Devorator al mortii, si vei fi si tu una in curand din cate am auzit. Ah da, partea cea mai buna? Vor sa-l captureze pe Nick, folosindu-se de tine care esti inca eleva."rosti Helena, facand in asa fel incat fiecare cuvintel sa o socheze pe Meredith. "-P-p..oftim? Ce-cine esti tu?Am sa te omor daca spui ceva!"sopti soimeanca cu respiratia sovaitoare de frica. "-Eu sunt Helena Rose. Si eu sunt aia care o sa te distruga. Ti-am zis ca vreau sa te termin. Acum ai face bine sa pleci."murmura pe un ton poruncitor Helena si se intoarse in salon, unde ii gasi pe Nick si Bell.. =]]] ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|