The Dueling Club
|
13 Oct 2007, 09:36
|||
|
|||
OOC: Jtiu jtiu... dar niciuna nu renunta:|... of voi credeti k imi place chestia asta?
BIC: Pai continui cea scris Julia.. "Suntem gemeni. Este normal sa avem viziunile la fel." zise Harry ganditor. "Si seara aia... nu e una obisnuita, sti bine. Si cred k e... mah rog..." Julia isi puse capul pe umarul lui. ... "Aleluia aleluia!!! Ce dumnezeu se petrece aici?" zise Lockhart in microfon. "Ei bine dragii mei mai avem loc pt inca un duel... " Se uita la multime entuziasmat. "Ahaha! Tu si... tu..." Pe scena venira 2 fete: una era Pansy, iar celalata era o fata de la Ochi-de-Soim "Foarte bine! Aplauze va rog!" Desi nu se auzi mai nimic, Lockhart dadu semnalul de incepere. Pansy ranji pregatita de atac. Fata de la Ochi-de-Soim nu stia ce va urma... ... Ginny Weasley statea singura in aripa spitalului. Cu fatza sprijinita in maini refacea in gand partea cand era lovita de vraja Sectumsempra. "Ti'ai luat siropul?" zise o voce taioasa. Era madam Pomfrey. "Aaaa... Dumbledore a zis k... poti pleca maine..." Ginny Weasley tresari. "Vorbiti serios?" "Sigur k vorbesc serios! Dar acum odihneste'te." "Dar nu'mi place sa stau inchisa intre 4 peretzi..." spuse Ginny distrusa Dar atunci usa se deschise si intra Ada. "Salut! Cum te simti?" Madam Pomfrey mormai ceva suparata dar pleca in biroul ei. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|