~ Alohomora ~
|
01 Dec 2010, 00:19
|||
|
|||
Am ascultat tot ceea ce a spus profesoara.
"Hmmm.." am murmurat ganditoare. Inca nu stiam ce aveam sa fac la tema , asa ca m-am gandit cateva minute. Intr-un final , hotarasem sa scriu un mic referat despre aceasta vraja. Am luat pana de pe masa si am inceput sa scriu pe pergament. "Vraja Alohomora este o vraja foarte cunoscuta si extrem de usoara. Ea poate fi invatata inca din anul intai,nefiind foarte complexa si necesitand o concentrare atat de mare ca la alte farmece, de exemplu "Expelliarmus" sau altele.Este foarte utila, deoarece deschide usi,lacate si multe altele. Ea este asemanatoare cu " Bombarda " doar ca aceasta vraja sparge usile,lasand semne vizibile. Insa unele usi pot fi insa vrajite , astfel incat farmeul sa nu functioneze. As putea aminti doua cazuri ca exemplu. Atunci cand Hermonie Granger a incercat sa deschida intrarea secreta de la etajul al treilea al Castelului , si atunci cand tot ea a folosit-o pentru a-l putea salva pe Sirius Black in anul 1994.Opusul acestui farmec este vraja Colloportus." Am inmanat apoi pergamentul profesoarei,asteptand raspunsul. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|