Un nou inceput..
|
01 Dec 2010, 16:29
|||
|
|||
Deci,dupa ce ca eram infometata,sortarea inca nu incetase! Zaau! mi'e foame ce naiba!
"-Deci jur ca daca ultimul boboc nu pica la cercetas fac urat! si asa mi'e foame!" am spus in timp ce ma jucam cu furculita de langa farfuria mea. "-Uh,cineva face urat cand e infometata! chicotii Bell si ma impinse jucaus. "-Mda ce sa zic! stiu ca esti bine dispusa Bell,dar eu tot vreau sa pap ceva stii?" "-Haide Ginn,te porti ca un copil!" rase Lisa. M'am abtinut sa nu ii scot limba ca un copil de 5 ani,dar in schimb m'am strambat la ea. Ea chicotii se se intoarse spre scaunul mic cu trei picioare,sa priveasca in continuare sortarea. "-Hey,se pare ca Jason nu s'a obosit sa vina...sti tu pe unde ar putea fii?" O la naiba Bell,tocmai nu m'a intrebat despre el. "-De ce? ar trebuii sa stiu unde e?" am incercat sa fiu indiferenta,dar sunt mai mult ca sigura ca nu prea mi'a iesit. "-Ginn.,toti stim ca e ceva intre voi,sau ca o sa fie ceva intre voi!" Firar! "-Stii ce nu stiu nimic despre el ok? Vara asta nu am prea vorbit deloc,eu am fost plecata cu ai mei prin Spania si Egipt,deci nu prea am avut timp sa vorbesc cu el. Si in plus nu imi prea pasa ce face el. "-Ok,Ginny,nu trebuie sa iti iesi din papuci!" Rase Lisa care ascultase si ea conversatia noastra. Insfarsit sortarea s'a terminat,iar ultimul elev dupa cum am spus a picat la Cercetas,apoi festinul incpeu. Insfarsit puteam sa ma hranesc!! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Un nou inceput.. - by Lily C. Williams - 28 Nov 2010, 21:26
Re: Un nou inceput.. - by Bell Evans - 28 Nov 2010, 21:34
Re: Un nou inceput.. - by Lily C. Williams - 28 Nov 2010, 22:39
Re: Un nou inceput.. - by Hayley M. Alden - 28 Nov 2010, 22:50
Re: Un nou inceput.. - by Lily C. Williams - 29 Nov 2010, 13:01
Re: Un nou inceput.. - by Ginny Anne Alden - 29 Nov 2010, 21:09
Re: Un nou inceput.. - by Bell Evans - 30 Nov 2010, 18:27
Re: Un nou inceput.. - by Violet Wilson - 30 Nov 2010, 18:33