H.
01 Dec 2010, 17:29
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3804-h">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3804-h">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Dear Diary, (mda, am sa incep sa-ti spun asa)
Planuiam de ieri sa postez dar a aparit un incident neplacut..s-a luat curentul. Si uite asa s-a dus si postul meu din jurnal despre ultima zi de toamna. Dar e ok, voi vorbi despre prima zi de iarna!
Vad ca in sfarsit e zapada afara..si ca in sfarsit am parte de o zi libera in mijlocul saptamanii fara sa fiu iar bolnava. Hm, incerc sa profit de ziua asta cat pot eu de bine..at least am scapat de fizica si tehnologie si de alte cateva ore plictisitoare in care frec menta impreuna cu dragii mei colegi.
Stii, am avut cel mai ciudat vis aseara. Ceva legat de chirurgie..dar n-am mai apucat sa il operez pe ala din cauza ca am intarziat si ala era deja mort. =]] Eram asa dezamagita azi dimineata , lucru ce l-am compensat uitandu-ma la o parte din filmul HP si Ordinul Phoenix..l-am vazut de asa multe ori, incat stiu scenele si actiunea pe dinafara.
Anyway, sa lasam chestiile astea la o parte. Have a nice day!

XOXO, B.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
H. - by Helena Daphne Rose - 27 Oct 2010, 21:38
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 28 Oct 2010, 18:17
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 29 Oct 2010, 21:30
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 03 Nov 2010, 15:59
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 06 Nov 2010, 00:16
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:04
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:52
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 25 Nov 2010, 00:42