Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice
|
02 Dec 2010, 00:15
|||
|
|||
Asteptasem cu nerabdare ora de "Grija de creaturile magice", asa ca mi-am tras o palma peste frunte cand am vazut ca mai erau numai cinci minute pana la inceperea orei. Eu eram inca in dormitor, cu mana stanga hranind-o pe Amra si lasand-o sa ma ciupeasca incet de degetul mic, iar cu mana dreapta, in care imi tineam bagheta lucioasa de mahon, indreptata asupra unor carti pentru a le face sa pluteasca. (Inca aveam probleme la vrajile de plutire si a doua zi aveam un test practic la Farmece, asa ca ma foloseam de fiecare secunda pentru a exersa.)
<<Fir-ar!>> Cu o bufnitura, exemplarul meu din "Puddlemere United: ghidul oricarui fan", manualul de Astronomie si un dictionar de Rune Antice s-au facut una cu podeaua. Mi-am infasurat repede un fular verde in jurul gatului (inca sunt ironizata de colegii mei Cercetasi pentru el, dar nu e aceeasi nuanta ca a Viperinilor si imi place destul de mult verdele), mi-am prins cele cateva suvite rebele cu o agrafa (rosu inchis, pentru a contrasta cu fularul) si mi-am insfacat geanta in care aveam cele trebuincioase, plus cateva felii de paine prajita pentru Calmarul din lac. Cand am ajuns la iesirea din castel am observat ca ajunsesera cam toti elevii la curs. Totusi, un coleg, Eduard, care se inscrisese odata cu mine, lipsea. <<Macar nu am ajuns ultima>>, am rasuflat usurata si i-am zambit lui Rosalie, care se afla si ea in grupul adunat pe un petic de iarba. Speram ca aceasta ora, pe care o petreceam impreuna, sa ne apropie mai mult, avand in vedere ca eram din case diferite si, oricat de mult am fi incercat, tot exista o rivalitate cand venea vorba de Cupa Caselor... "Crezi ca o sa ne predea cat de curand ceva despre dragoni, sau macar despre Thestrali?" am intrebat-o entuziasmata. "De fapt, cred ca totul ar fi interesant... mai putin Doxiile si Triramele. Tu ce parere ai?" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii | Edward Kiranov | 6 | 1,486 |
08 Sep 2011, 20:30 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice | Edward Kiranov | 25 | 4,543 |
28 Jul 2011, 18:57 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
Lectia I - Lordul Smoala | Ginny Malfoy | 31 | 4,808 |