Because I'm here now.
|
02 Dec 2010, 13:55
|||
|
|||
Lumm sesizã schimbarea bruscã de comportament a Isabellei ºi zise pe un ton ce voia sã fie neutru:
"- Nu te enerva. Nu am venit aici pentru asta." În schimb simþi din nou un val de furie din partea fetei brunete. În gând, repede, îºi pregãti câteva cuvinte cu care sã înceapã. "- Acum mulþi ani pãrinþii mei au murit. Am fost obligatã sã locuiesc cu bunicii mei. Nu mai aveam pe nimeni în afarã de ei. Mi-au spus abia acum câteva luni cã eu mai am pe cineva în viaþã din.. familia mea." fãcu o pauzã scurtã de parcã se aºtepta la vreo reacþie din partea Isabellei. Aceasta doar privi în continuare chipul Luminiþei. "Tu." rosti calmã Viperina. "- Eu?" întrebã profesoara încruciºându-ºi mâinile la piept. Luminiþa doar aprobã din cap. "- E imposibil. Singurele rude de sânge pe care le am în viaþã sunt pãrinþii ºi sora mea." dezaprobã Isa clãtinând din cap. "- Nu chiar. Vezi tu, chiar înainte sã moarã, mãtuºa ta," Isabella tresãri uºor amintindi-ºi de mãtuºa ei, Olimpia, care murise chiar înainte sã nascã. "..a nãscut un copil." terminã Lumm ignorând reacþia Isei. "- Imposibil din nou. Au spus cã ºi ea ºi copilul au decedat." clãtinã din cap fosta Cercetaºã fãrã sã creadã absolut niciun cuvânt. "- Nu. Eu sunt în viaþã. Olimpia a fost mama mea." Edit By Raizen Galeoni Isabella River - 40 Emma Clearwater - 40 Topic Closed ! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Because I'm here now. - by Isabella River - 02 Dec 2010, 13:26
Re: Because I'm here now. - by Emma Clearwater - 02 Dec 2010, 13:27
Re: Because I'm here now. - by Isabella River - 02 Dec 2010, 13:28
Re: Because I'm here now. - by Emma Clearwater - 02 Dec 2010, 13:28
Re: Because I'm here now. - by Isabella River - 02 Dec 2010, 13:29
Re: Because I'm here now. - by Emma Clearwater - 02 Dec 2010, 13:36
Re: Because I'm here now. - by Isabella River - 02 Dec 2010, 13:44
Re: Because I'm here now. - by Emma Clearwater - 02 Dec 2010, 13:55