Resedinta Andrews
|
02 Dec 2010, 18:25
|||
|
|||
Am zambit amuzat, privind spre grameziile de sticle de Cotnari si Jack Daniels.
'' Ah, bauturi de Incuiati, scarbos'',am spus, amuzat. Rose ma privi malefica, apoi ma lua in brate, si ma stranse de gat, de parca era un copil mic. Pentru o secunda simteam ca imi voi pierde respiratia, insa din fericire s-a oprit. '' Bauturi de Incuiati, ha? Este mai bun decat Berezero a ta.'', spuse Ashlyn, indignata. '' N-ai fost tu de varsta mea, atunci cand facem concurs cine termina primul 10 sticle de berezero. Ne facem muci cu bautura de-a noastra, nu Incuiata'',am spus mandru, apoi am inceput sa rad de expresia ingrozita a surorii mele. Rose apuca inca 3 sticle de berezero, si le impinse in mine, zambind ca o apucata. '' Rose esti bine ?'',am spus, putin confuza. Oare era beata? '' Nu stiu ! Nu stiu !'', incepu sa tipe cu o voce pitigaiata, apoi se tavalii pe jos de ras. E clar .. Cred ca toti de-aici erau intr-o lume a lor, asa ca nu trebuia sa imi ia mult pana sa ma transpun si eu in acea lume. Mi-am facut provizii de berezero, apoi m-am trantit pe canapea. Pana si Ashton era muciinceai ... Ce facea? Oo, doamne.. Se saruta cu o lampa ? Dumnezeule, chiar asa de rau a incurcat-o pe Ashlyn. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,010 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,605 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |