Carti...muuulte carti...
|
14 Oct 2007, 14:33
|||
|
|||
-Pai simplu,zise Miranda,asa cum am intrat asa o sa si iesim.
-Noi am intrat citind...stai un pic..tu...stii reptomita??!?izbucni Ginny Weasley. -Ce te face sa crezi asta?intreba Miranda. -pai noi asa am intrat,folosind reptomita...spuse Kennya.Deci stii sau nu? Miranda se multumi sa raspunda cu un zambet misterios..kennya si miranda erau in aceeasi casa,deci erau prietene.Se intelegeau numai uitandu-se una in ochii celeilalte.si de data asta Kennya intelese ce vroise sa spuna Miranda:"Iti voi spune cand vom fi numao noi doua.Nu vreau sa auda si habarnistele astea" Miranda incepu sa murmure niste cuvinte numai de ea inetelese si se trezira din nou in biblioteca. -Mama,imi poate spune si mie cineva ce c auta o amintire intr-o carte?intreba Julia. -Cine stie,dar intrebarea mea este urmatoarea:Nu ne puteam intoarce decat folosind reptomita.Inseamna ca Miranda intelege si ea,ca mine,limba serpilor!Spuse sakura. -Hmmm...bine,recunosc,inteleg limba asta dar daca aflu ca ati spus cuiva ceva despre mine sau ca stiu lucruri de care voi habar nu aveti,nu va recomand sa aflati ce o sa fac! -Oooo,ne ameninti,intr-un cuvant!exclama suparata Ginny Weasley -ia spune-mi draga,io taie Portilla,te-ai mai sarutat in ultima vreme cu Potter? -nemernico,de unde stii?intreba mirata Ginny W -Miranda,gata,hai sa mergem in camera noastra de zi...avem de discutat lucruri importante,zise Kennya,incheind astfel discutia. "-If you hate everything about me,why do you love me?"
"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,840 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,281 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|