At the moment
|
02 Dec 2010, 19:25
|||
|
|||
Mood: dureros… La propriu. Simt junghiuri în coloanã.
Status: textul melodiei pe care o ascult este în concordanþã cu ceea ce simt, aºa cã citez – If we'd go again / All the way from the start, / I would try to change / The things that killed our love. // Yes I've hurt your pride, / And I know / What you've been through. / You should give me a chance: / This can't be the end! Locaþie: scaunul de birou, camera de zi, apartamentul -, etajul -, scara -, bloc -, strada -, cartierul -, sectorul -, Bucureºti, România, Europa, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Univers… ºi ce mai urmeazã? Mãnânc: carne de trol. Miam! Beau: lapte. Nu m-a înþãrcat mama nici acum… Sunt îmbracat în: pantaloni de pijama ºi geacã de piele peste care am un costum de ski. Nautic! Iar pe dedesubt am portjarter tricotat de mama la parastasul de optiºpe secunde al bunicii (oau, l-a spãlat în timp ce-l fãcea, e un produs hand-made super-vintage de calitatea I-a!) ºi un costum de baie de PrRintzZzeSaaa $oOoper DuolciKkKa. Ascult: îi ascult pe ãia cãrora le aparþine citatul, melodia lor e pusã pe repeat – Scorpions – Still loving you Privesc: reflexia cretinã din monitor a unei nesuferite care stã ºi completeazã chestii inutile... Status mess: I wish I could be the person everybody things that I’m not: surrender to an image until personality becomes lost. Îi aparþine lui Alex Day. Vorbesc pe mess cu: nimeni. Cã vorbeam cu cineva ºi s-a deconectat. Vorbesc pe Skype cu: nici mãcar n-am Skype! Status Skype: alo, de ce insiºti? N-o sã-mi fac Skype de dragu’ tãu! Citesc: ce am scris. ªi dupã ce termin cu calculatorul mã apuc de re-citit “Cartea galbenã” ºi fragmente din “Critica raþiunii pure”. Mã gândesc la: Superman în pantalonii goi. Dating: o idioatã care mã urmãreºte din oglindã în oglindã... sau asta e stalking? Doresc: sã se descopere umanoizi pe Marte, care sã fie strãmoºii noºtrii biblici, îngerii împerecheaþi cu muritoarele, ºi sã aibã mai mult de 6 metri înãlþime... ca sã pot purta tocuri când mã întâlnesc cu vreunu’ sexos. Iubesc pe: A.-C. A.-C. A.-C!!! Nervos pe: tata. Mã toacã cu ideea de BAC ºi în timpul liber. De parcã nu e de ajuns cã trebuie sã-l dau, apoi vine admiterea! Urãsc pe: pisica galbenã a Silei. Mi-a mâncat papagalul vara trecutã. ªi mi-e dor de Jackie... Îmi lipseºte: tocmai am zis. Jackiþã! ªi îmi lipseºte ºi talia mea de 21 de cm... acum am 27. Fir-ar. ªi îmi lipseºte pânã ºi anorexia... Abia aºtept sã: aparã Harry Potter 7 - 2. ªi sã termin cu BAC-ul. De fapt, sã înceapã primul an de facultate odatã! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,312 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |