Resedinta Andrews
|
02 Dec 2010, 22:12
|||
|
|||
'' Hei'',am avertizat-o pe tipa.'' Cred ca Rose se va supara''
Aceasta ma privii ciudat, ca si cum nu aveam eu dreptul sa-i spun asta, apoi ofta plictisita, mangaindu-si animalul. Am privit intens puma care maraia la picioarele mele. Draguta puma.,mi-am spus in sinea, mea zambind catre animal. Asta imi aducea aminte de puma Galeeone, pe care am cunoscut-o acum cati ani, de la un prieten foarte bun, Tiberius. Ei sincer, acea puma era cea mai linisitia puma dintre toate probabil, era foarte calm, intelegatoare, iubitoare, si niciodata nu a apelat la gatlejul meu, sau al oricarei persoane. Chiar mi-ar fii placut sa am un animal de companie... de genul acesta. Ehh, Menajeria Magica cred ca trebuia sa mai astepte pana sa ma horarasc. '' Este puma.'',am afirmat, dand din cap.'' Cum o cheama?'' '' Ava.'', raspunse sec, tipa care parea de rasa japoneza, si care avea o privire foarte neprietenoasa. Dar ..ce conteaza.. Chiar vroiam sa-mi fac prieteni acum .. care sa-si aminteasca a doua zii de mine. Tipa nu parea deloc beata, si se cam plictisea.Ehh, poate puteam sa-i tin de urat. '' Ia loc .., te rog, daca vrei'',am spus, aratand spre locul liber de langa mine, de pe canapea. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,010 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,605 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |