Cadouri de Craciun:)
|
02 Dec 2010, 22:48
|||
|
|||
Hmm..
Ce vreau eu de Craciun.. nu voi primi. Dar primesc de ziua mea. Pai.. un telefon nou [dar nu voiam asta pana cand a zis mama ca vrea sa imi ia O___O =)))))]. Dar nu vreau mare lucru. Am tot ce imi trebuie. :-j Stiu ca mama imi va lua haine, ca mna, e impisibil sa nu o faca [=)))] si deja s-a dat de gol ca mi-a luat un lantisor si o bratara de aur [noi doua semanam.. nu prea putem tine secrete una fata de alta ]. Iar tata.. ei bine.. mi-a promis ca imi ia volumele III si IV din "Academia Vampirilor". Eu i-am luat mamei un lantisor de argint cu un pandantiv in forma de inima, care suuuperb. [voiam si eu sa imi iau, dar am renuntat [-x =))))] Iar tatei i-am comandat de la Avon un set cu gel de dus and so on. Ar mai ramane un pui mic [aka Matt].. Doar ca el nu vrea sa imi spuna ce vrea. Si Adriana. Deja ma face curioasa cu "Am cadoul de Craciun pentru tine. :>" Dar nu imi spune ce. Aflu eu. Si trebuie sa ma gandesc la un cadou pentru ea. Trebuie sa fac cumva sa il primeasca. nu ma intereseaza. I-l trimit la Bucuresti si il vede cand vine la vara.. tot ii iau ceva. Cam asta ar fi.. :- ?? Dar ce imi doresc eu defapt este sa petrec un Craciun cu cei mai buni prieteni si familia. [desi doua persoane vor lipsi.. exista telefon.. ] You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Craciun Fericit | Alice Morris | 26 | 7,082 |
26 Dec 2011, 22:29 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
Voi mai credeti in Mos Craciun? | Kennya Allen | 7 | 2,077 |
22 Jan 2009, 14:25 Last Post: Sharma Sanara |