Resedinta Andrews
|
02 Dec 2010, 23:06
|||
|
|||
Pur si simplu n-o mai suportam de sora mea mica, era pur si simplu .. groaznica.Simteam cum in mine fierbea furia, asa ca n-am putut sa ma stapanesc.
'' Ashlyn !'',am tipat cu disperare. Ashlyn sughitase amuzata, apoi se intoarse cu fata spre mine, si zambii ca un copil prost. Doamne, oare de ce era ea sora mea? Ultima persoane de pe pamant ca sa fie sora mea. '' Termina. Ai numai 17 ani. Groaznico !'',am spus, nervos. '' Sunt majora'',spuse ea, dand din gene. Am oftat plictisit, apoi i-am facut semn lui Ashton sa vina sa o duca undeva, unde sa o linisteasca, insa mi-am amintit ca si Ashton era cam muciinceai, asa ca am lasat-o balta. Ea avea de gand sa suporte aceasta lucruri a doua zii, in fine, n-aveam de gand sa-mi bat capul cu Ashlyn acum ..Numai ce prinsese si ea.. Gustul bauturii. '' Sunteti .. frati ?'', intreba Kasumi, socata. '' Mda. De ce ? Se vede?'',am oftat nervos, trantindu-ma pe pat. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,010 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,605 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |