The Nightfall
|
02 Dec 2010, 23:09
|||
|
|||
Amurgul ma linistea mereu . Imi placea sa ma asez pe marginea lacului si sa privesc stelele , lasandu'ma purtata intr'o lume de basm . Era o atmosfera magica , mai ales atunci cand era luna plina . In seara asta abandonasem orice alta activitate , si iesisem grabita din camera mea , uitand sa sting lumina . M'am intors si m'am apropiat de fereastra . M'am pierdut in gandurile mele , privind inserarea . Noaptea deja isi asternea panza rara peste intreg domeniul .
Am mai privit inca o data lacul , apoi am iesit din camera in rochia mea de seara , stiind ca nimeni altcineva nu isi petrecea noptile pe malul lacului. Adierea blanda a vantului imi mangaia chipul , jucandu'se cu suvitele mele de par . Eram atat de aproape , cand am observat o silueta asezata pe iarba . Nu stiam cine ar putea fi si primul cand care mi'a venit in minte a fost sa fug , dar apoi m'am razgandit . " De ce ? " mi'am zis eu in gand . Era locul meu . Locul in care ma simteam libera . Locul in care puteam sa ma dezbrac de sentimente fara ca nimeni sa nu afle de trecutul meu . M'am apropiat de acea silueta cu pasi lenti , incercand sa nu fac prea mare zgomot . Prezenta mea il luase prin surprindere pe misteriosul fugar . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|