Intalnire cu Cap-de-Mort
|
03 Dec 2010, 13:00
|||
|
|||
'Ori mor acum ... doar eu, ori in curand o sa murim totii .', gandeam eu, in timp ce-mi strangeam bratul probabil dislocat.
"Nu o sa mori !", imi citi Jade gandurile, care erau in parte adevarate. 'Fizic, in nici un caz, dar psihic ? Mintea mea nu ar putea sa cedeze de la atatea presiuni neasteptate, la atetea caderi in zadar ? Ar putea, dar oare o voi lasa sa cedeze ?!?',m-am intrebat eu, dansu-mi dintr-o data seama ca peirdeam prea mult timp in zadar. "Trebuie sa-l invingem, trebuie sa activam cele sapte pietre, singurele capabile sa ne ajute, chiar si asa, elevi la scoala magica Hogwarts.", i-am spus eu hotarata, fara a ascunde nici un pic din agonia adevarului. "Kira ... mai poti suporta o astfel de calatorie dupa atatea nopti nedormite , de urmarire si spaime adanci ? ", am intrebat-o eu, la fel de ferma, inauntrul meu, simtind cum izvoraste sensibilitatea pentu bietul animal. Atunci, lupul meu, maret si alb imi trimise mintal o imagine, una in care era infatisat fiind foarte puternic, in plina vara si efectiv irezistibil. "Esti mai mult decat magnific, dragul meu Kira !", m-am aplecat eu, mangaindu-mi lupul pe botul lung si umed. Atat de dragut, atat de real ! Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,327 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Intalnire cu Voldemort | Kennya Allen | 15 | 2,259 |
13 Sep 2008, 22:14 Last Post: Ginny Malfoy |
|