Intalnire cu Voldemort
|
14 Oct 2007, 17:55
|||
|
|||
OOC:loooll=))
BIC: Era o seara rece iar Kennya si Miranda stateau in camera lor.Stelele erau stralucitoare si oarecum te atrageau spre ele.Deodata o bufnita ateriza in bratele Kennyei. "Hei,aia nu e bufnita lu GinnyW?"intreba Miranda "Ba da,dar de ce sa-mi trimita o bufnita cand stam in acelasi castel?" "Hai deschide-o o data." Kennya deschise scrisoarea: Draga domnisoara Slytherin, Avand in vedere ca esti un membru asa prestigios al familiei mele,mi-as dori cu ardoare sa te intalnesc in persoana.Sunt sigur ca ai o indreptare spre magia neagra...adica vreau sa spun pentru cultura familiei noastre.Sunt sigur ca esti o vrajitoare foarte buna.Doar nu esti descendenta marelui Viperin degeaba.Daca vrei sa vorbesti cu Lordul tau vin-o la miezul noptii in Padurea Interzisa.Afundate cat mai adanc si ghideazate dupa stele.O sa te descurci.Ai observat ca iti vorbesc nu?Te astept Lordul Intunecat "CEEEEEEEEEEEEEE?"striga Miranda Kennya sari in picioare,ochii ii sclipeau mai rau ca niciodata. "Haide,imbracate mai repede!E aproape miezul noptii." Fetele o luara la fuga pe scari in jos.Bufnita si scrisoarea inca mai stateau in bratele Kennyei. In graba dadusera peste GinnyW. "deci la tine era bufnita!!!!!!" "Poftim.Poti sa o iei."arunca bufnita in bratele astropufei. "Macar puteai sa mi-o ceri inainte."sriga dupa cele doua viperine."si in plus ce treaba ai avut cu ea?" "O sa-ti zic maine.Pa" "Sa nu crezi ca scapi asa usor de mine"si ginnyW o lua la fuga dupa cele doua fete. "Mai incet ca o sa trezim tot castelul!!!"zise Miranda aproape fara suflu "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire cu Cap-de-Mort | Jade A. Crawford | 19 | 3,060 |
21 Dec 2010, 16:35 Last Post: Scarlett Soul |
|
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,322 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |