The Nightfall
|
03 Dec 2010, 22:46
|||
|
|||
I-am zambit, intimidat. Wow, era ceva ciudat in comportamentul meu, ceva ciudat care mie nu mi se mai intamplase pana acuma.
Un strop rece de traspiratie mi-a alunecat repede de pe frunte, inspre obraz, insa cand Bella n-a fost atenta l-am sters repede, si-am respirat usurat. Zambea, si se vedea ca era fericita. Se asezase la poalele trunchiului gros de copac, si privea fericita lacul, care in aceasta seara era foarte linistit, iar pasarelele il acompaniau, cantand. Am oftat, usurat, apoi m-am asezat zambitor langa Bella. Nu stiu de ce, dar simteam ca trebuie sa stiu totul despre aceasta fata. Curiozitatea ma bantuia si imi acapara orice partisoara din corp. Stateam la o distanta de 10 cm unul de altul, insa simteam ca stam la 1 metru departare. Mi-am dres glasul, apoi : '' Si.. spune'mi tot. Aaa.. Esti in Hogwarts? Sau ..?'',am spus, privind catre camasa ei. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|