Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice
|
04 Dec 2010, 13:55
|||
|
|||
Am privit-o pe viperina cateva secunde, dupa care am schitat un zambet strengaresc.
"- Chiar esti ruda cu Isabella? Imi pare rau, nu stiam. Nu mi-a spus niciodata. Pai ma bucur sa te cunosc, Luminita. Bine ai venit la Hogwarts si bine ai venit la cursul meu. 67549868262419 de puncte pentru Viperini fiindca esti ruda cu Isabella. [=))] Nu, stai, glumesc. Ma bucur ca ai avut curajul sa te prezinti prima." am spus, redevenind serios. M-am uitat cateva secunde bune la celelalte eleve dar niciuna nu parea sa vrea sa iasa in fata si sa se prezinte. Am zambit, usor dezamagit, si m-am pregatit sa continui cand o alta fata ridica timid mana.. Dupa ce Samantha termina de vorbit, linistea se asternu iar, dar de data aceasta nimeni nu se mai oferi voluntar. Asa ca mi-am permis sa continui lectia. "- Bun, perfect. Samantha, bine ai venit. Pe restul va voi cunoaste mai tarziu. Acum sa continuam lectia." In tot acest timp am scotocit in saculetul mic, cautand ceva, pana cand mi-am pierdut rabdarea si am scos bagheta. -- "Accio!" -- O tabla portabila isi facu aparitia incetul cu incetul sub privirile uimite si amuzate ale elevelor. "- Farmec de Marire." am spus, ca un fel de raspuns la expresiile nedumerite ale fetelor. "Veti invata in anul sapte. Sa vedem.." Mi-am indreptat bagheta spre tabla si pe aceasta aparu scris: ~ Grija fata de Creaturile Magice ~ Dupa care mi-am indreptat iar privirea spre cele trei bancute inconjurate de zapada: "- Cine imi poate spune, cu propriile cuvinte, la ce se refera aceasta materie si ce credeti ca vom invata pe durata cursului?" OFF: Va rog sa NU folositi niciun site atunci cand va pun diferite intrebari in RPG. Raspundeti cum stiti voi mai bine, totul sa para cat mai natural. Daca o sa gresiti nu se intampla nimic. Desigur, daca se presupune ca trebuia sa stiti raspunsul la intrebare pentru ca l-ati intalnit in lectiile anterioare, este dreptul meu ca profesor sa va scad puncte de la casa. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii | Edward Kiranov | 6 | 1,486 |
08 Sep 2011, 20:30 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice | Edward Kiranov | 25 | 4,544 |
28 Jul 2011, 18:57 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
Lectia I - Lordul Smoala | Ginny Malfoy | 31 | 4,809 |