~Amintirea ei~
|
04 Dec 2010, 13:37
|||
|
|||
Claudiu
*** O poveste aº dori sã-þi spun O poveste frumoasã, ce am avut-o, Fãrã Feþi-Frunoºi ºi Zmei, Ci o poveste simplã de iubire. Sunt poveºti ce le-am uitat de mult, Altele nu se pot spune, Poveºti fãrã sfârºit ºi început, O iubire cu mult continut. Dragostea cu miros de fân Când mugurul dãdea în floare, Am sã-þi spun de ce a plâns In povestea cu foi albe. Am plins si mult am oftat Pentu ceva ce a fost secerat Secerat de vremea cea rea In campul din viata mea.. Am plans si am oftat din greu Pentru destinul cel greu Dar vremea e plina cu nori Ce ploua fara pic de nori Ce pot face de azi si maine E doar sa traiesc fara tine Sa traiesc si iar sa incerc Sa iubesc o fata ce nu are prêt Dar toate sunt mii nestemate Ce nu se gasesc printer ape De ce sa alerg prin mari tulburate Si sa caut mii nestemate De ce sa vreau sa imi caut O alta nepretuita iubire Cand e te-am dorit doar pe tine De ce timpul ne-a uitat Acolo departe pe plaja separate As vrea ca timpul sa aleaga cu grija Pentru toti ce iubesc o surpirza Sa nu fure iar si iar O dulce iubire ce are ragaz Alege mereu cu grija destin Nu mai ne da un dulce venin Si nu mai lua o iubire calda Doar pentru ca asa e menit Nu mai distruge un suflet setit De ce ai distrus un suflet cald Doar pentru a forma un poet genial! *** . Uneori nici bine nici rau nici alb nici negru nu este cea ce ne dorim! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|