The Dueling Club
|
14 Oct 2007, 21:58
|||
|
|||
OOC : fetelor... MATURIZATI-VA !!! E fictiune... nu se bate nimeni pe nimeni... clar? Si-mi pare rau Miranda, dar de relatia intre mine si Draco nu stie absolut NIMENI indiferent ce puteri mega-speciale are... bine?
Chestia asta a devenit deja stupida ... vai vai vai ca eu il plac pe nu stiu cine, ca ala e al meu, ca aia e a mea etc. etc. .. zau asa... Imi cer mii de scuze ca a trebuit sa fiu atat de drastica... dar pur si simplu e S-T-U-P-I-D-A chestia asta ... BIC : Intre timp... sala duelului.. Crabbe, Goyle si nelipsitul Draco inainteaza impreuna inspre un grup de fete de la viperini.. Pansy Parkinson ii zambi discret lui Draco.. in timp ce Mirandei ii pica zambetul de pe fata... " Mmmhmm... care ziceti s-o iau la duel... " ii intreba Draco pe Crabbe si Goyle... Cei doi o aratara pe Miranda... care se uita nedumerita la ei... " Hai ma, hai.. sa te vad... " zise Draco, luand figura lui obisnuita... De-ndata ce incepu duelul... " Impedimenta ! " tipa Draco.. Miranda se-mpiedica si cazu pe podea... " Incarcerous !" Spre marele haz al cercetasilor, Portilla fu legata fedeles de niste sfori care aparura din senin... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|