Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~
|
04 Dec 2010, 12:49
|||
|
|||
Avand in vedere ca era de doi ani la Scoala, nu parea sa isi dea seama cum stau lucrurile. Cercetasii erau la putere, credeau ca pot face orice. Dar nu i-am spus si ei asta. Pent. Aylee Pent. I-am zambit si eu malefic. Nu era singura care putea face asta. M-am uitat inspre afara. Cercetasele au plecat, iar eu vroiam sa imi continui drumul. Dar Rodriguez m-a urmat. Asta e! O sa ne continuam drumul impreuna, nu era rau sa te intelegi bine, in limitele normalului, cu ceilalti viperini. Am mers inspre centrul padurii, dar in spatele meu Rodriguez se oprise. M-am intors ca sa ved ce se intampla, dar in momentul acela se misca ceva langa mine. Am intorsd repede capul in directia de unde auzisem sunetul. Ceva se misca si in stanga mea. Am intors capul si in directia aceea, cu bagheta in mana, gata de atac. Ma simteam ca in filmele acelea incuiate de prost gust, in care doua fetite erau prinse in padure, iar peste cativa ani cineva le gasea scheletele, alaturi de scheleturi unor creaturi monstruoase. Dar nu o sa intample asa ceva si cu noi. Sarpele, care imi statea pe brat ca o bratara imensa si vie, sasai amenintator. M-am uitat in sus, unde o bufnita uriasa facea cercuri deasupra noastra. ma simteam in siguranta. M-am apropriat de cealalta fata, care se uita la mine cu o privire foarte sigura pe ea. Nu parea sa o deranjeze ca suntem urmarite de cineva sau ceva. O viperina adevarata, iar asta ma umplu de bucurie. Aveam amandoua baghetele scoase, stand spate in spate. Iar trebuia sa fac analog cu filmele incuiate. Mi-am desprins spatele de al ei si am continuat inaintarea, facandu-i semncu capul sa ma urmeze. A luat-o inaintea mea, apoi dintr-o data a disparut. M-am dus dupa ea sa vad unde e si dintr-o data simteam ca sunt in cadere libera. Apoi totul era in intuneric, nu auzeam decat vocea colegei mele de casa.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 28 Nov 2010, 14:52
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 01 Dec 2010, 15:13
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 04 Dec 2010, 00:28
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 04 Dec 2010, 12:49
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 04 Dec 2010, 13:29
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 04 Dec 2010, 14:07
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 04 Dec 2010, 21:00
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 15 Dec 2010, 19:12
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 23 Dec 2010, 18:10
|