|
Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice
|
04 Dec 2010, 14:40
|
|
- Da.. deja dupa zapada de afara, nasucul ei cedase chiar si invelit in fularul verde al viperinilor. Era frigut, aproape ca puteai merge . Iar ea, era sensibila la frig . Nu puteau pur si simplu sa stea intr-o clasa calduroasa ? Merse impreuna cu toti acolo unde trebuiau sa jaunga, indrumati de profesor . Materia aceasta, dupa parerea ei era de-a dreptul inutila, dar se resemna cand venea vorba de cine o preda. Putea sa suporte . Isi aduse aminte , in acea liniste deplina, cum inima ei aproape ca se rupse in doua cand proful ... eh .. dar nu mai conta acum .
Se aseza impreuna cu celelalte fete pe bancutele aratate, fiind foarte antenta la ceea ce se intampla in jurul ei . Proful le ruga sa se prezinte, aproape ca vru sa spuna si ea ceva, dar renunta . Era sociabula de obicei, dar acum ? Acum nu prea . Dorea sa pastreze o urma de mister . Isi inveli fata cat mai mult in acel fular pufos si incerca sa nu tremure. Dupa ce auji una dintre colegele ei vorbind, statu putin si se gandi . Ridica o mana si dupa ce fu numita sa raspunda, spuse :
- Eu mai cred ca aceasta materie ne ajuta pe noi sa facem cunostinta si sa ne impretenim, acolo unde este cazul, cu animalele magice . Deasemenea mai putem invata , asa cum a spus si colega mea, sa ne comportam cu ele sau sa ne aparam in caz de pericol .. si se aseza jos .
no power play !
© me, Caution, photobucket, etc pentru tot ceea ce inseamna
personajul Shana Eve Maximilienne
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|