Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~
|
04 Dec 2010, 14:07
|||
|
|||
"Sunt aici ca sa te apar!" sasai cineva langa mine. Nu era sarpele meu, lui ii recunosteam vocea. Era un alt sarpe, din cate se pare, al lui Rodriguez. Revenge se descolaci de pe mana mea si se uita atent la celalalt sarpe. Nu aveam un sarpe prea comunicativ, asa ca nu ii adresa nici un sasait sarpelui cel tanar. Adica sarpele meu avea sapte ani. Nu stiam cati ani are Lord. Pe Revenge nu se vedea varsta, caci era sarpe de tali mica, cum ar veni, dar era batran si trecut prin multe alaturi de mine. Apoi dintr-o data mi-am dat seama ca nu inaintam prin padure ci inaintam prin groapa aceea imensa in care am cazut. Pfffff! Asta ne mai trebuie! Cercetasi si gropi uriase si noi in padure! Ce ma urmeaza? Incuiati care misuna pe aici? Am pufnit eu nervoasa. Acum intrebarea era cum o sa iesim noi din groapa asta nenorocita. Am privit in sus, de unde cobora in picaj acut o bufnita neagra. Hate! Am strigat eu la bufnita care mi se aseza pe umar cu un sobolan in gura pe care incepu sa il molfaie, Revenge urcand si el ca sa primeasca o parte din prada. Nu parea ca Hate sa fi coborat prea mult, deci groapa nu era adanca. Am pus mana pe un perede de pamant pe care l-am gasit langa mine. Era plin de radacine, deci nu parea sa fie greu de urcat. I-am facut semn bufnitei mele sa ne astepte sus, iar aceasta isi lua zborul, avand inca sobolanul in gura si sarpele agatat de picior. Mi-am tras in spate pelerina si mi-am privit cizmele negre. NIste pamant nu o sa le faca rau cu siguranta, dar nu stiam cat de fericita va fi fata de langa mine la auzul urcarii un perete abrupt de pamant fara a folosi magie. Am ras la gandul acesta. Era asa feumos noaptea in natura, iar eu nu consideram prea multe lucruri frumoase. Acum asteptam sa vad ce v-a faca cea de langa mine.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 28 Nov 2010, 14:52
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 01 Dec 2010, 15:13
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 04 Dec 2010, 00:28
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 04 Dec 2010, 12:49
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 04 Dec 2010, 13:29
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 04 Dec 2010, 14:07
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 04 Dec 2010, 21:00
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 15 Dec 2010, 19:12
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Amelia Rodriguez - 23 Dec 2010, 18:10
|