Thread Closed 
De cate ori poate muri un suflet?
04 Dec 2010, 15:21
Se uita in alta parte, sovaind, fara a-i raspunde in nici un fel lui Aylee.
'Nu pot, nu pot sa-ti promit ... E ceva, ceva ce stiu ca are sa se intample mai tarziu, ceva mai mult decat cutremurator. Asta e doar o amintire unsa cu imagini trecute ce reinvie in amintirea sufletului meu.Practic doar dansez cu pozele vechi !', gandi cercetasa, iar apoi se uita tinta in ochii viperinei.
"Promite-mi !", repeta aceasta, in glasul ei ferm, strecurandu-se o urma de mila.
Stia ce era iubirea, traia cu aceleasi fiinte in piept, ce o faceau sa sufere in propriul sine, legand-o cu un lant mult prea scurt pentru a-si atinge scopurile.In definitiv Iubirea era doar demonul cu chip de inger ce-i atragea pe oameni in groapa fara fund, intr-o pierdere vesnica.
Scutura din cap, in speranta de a alunga orice gand rau si-i smulse cutitul din cizma lui Aylee, apoi se indeparta linistit. Viperina nu parea socata si chiar daca era, nu avea sa arate asta niciodata.In schimb isi scoase al doilea cutit cel purta la ea in permanenta si se injunghie in piept. Sangele suroia precum o cascada insetata peste trupul micul al lui Aylee, dar ce le pasa oamenilor, tot ceea ce conta era ca rosul abundent ce iesea din viperina uda zapada imaculata, prefacand-o in ani de sferinta, in destine pierdute.
Intre timp Cryss se infatisa in fata baiatului de mai devreme.
"Omoara-ma !", ii intinse ea cutitul.
"Poftim ?", izbucni acesta, dandu-se la o parte din fata acelei fete nebune.
"Am zis omoara-ma !"
"Nu.", veni raspunsul, in timp ce Crystal vedea cum prietena ei ii parasise deja visul.
"Repet ---> Omoara-ma ! Nu merit sa traiesc visul asta urat."
Si baiatul ii nimeri inima, despicand-o in doua. Exact ca si ei doi, aceasi fiinta in doua exemplare diferite, ce probabil nu se vor mai atinge niciodata.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: De cate ori poate muri un suflet? - by Scarlett Soul - 04 Dec 2010, 15:21