Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice
|
04 Dec 2010, 15:27
|||
|
|||
"- Chiar esti ruda cu Isabella? Imi pare rau, nu stiam. Nu mi-a spus niciodata. Pai ma bucur sa te cunosc, Luminita. Bine ai venit la Hogwarts si bine ai venit la cursul meu. 67549868262419 de puncte pentru Viperini fiindca esti ruda cu Isabella. [=))] Nu, stai, glumesc. Ma bucur ca ai avut curajul sa te prezinti prima."
Luminita aprecia faptul ca acum avea o relatie mai buna cu Matt, si asta deja din prima zi. Rase la gluma acestuia si ii zambi prietenos. "- Adevarul e ca abia a aflat.. nu prea ne stiam una pe alta. Adica eu o cunosteam pe ea, dar doar din ce imi spusesera bunicii." Viperia se aseza la locul ei si isi afunda mainile in buzunarele pelerinei lungi. Fularul ei alb si moale era aranjat astfel incat sa ii tina cat mai bine de cald la gat. Iubea iarna, dar ura cu toata fiinta ei frigul. "- Cine imi poate spune, cu propriile cuvinte, la ce se refera aceasta materie si ce credeti ca vom invata pe durata cursului?" Lumm se trezi din propriile ganduri si il privi atenta pe Matt. Se gandi o clipa si ridica mana. Pielea mainilor sale era alba cu mici nuante rozalii, iar venele ei se ramificau albastre si stridente intr-un mod.. ciudat, dar frumos. "- In primul rand, toti vrajitorii trebuie sa invete inca din primii ani la Hogwarts, sau la orice alta scoala despre animale si importanta lor. Despre faptul ca unele specii sunt pe cale de disparitie si asa mai departe. Chiar si incuiatii invata despre asta. Deci in princiciu, Grija fata de Creaturile Magice pe asta se bazeaza: protejarea animalelor magice." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii | Edward Kiranov | 6 | 1,486 |
08 Sep 2011, 20:30 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice | Edward Kiranov | 25 | 4,543 |
28 Jul 2011, 18:57 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
Lectia I - Lordul Smoala | Ginny Malfoy | 31 | 4,808 |