Exista viata dupa moarte...
|
04 Dec 2010, 15:46
|||
|
|||
Ok, deci ca de obicei ma bag si eu ma musca in curu vacii, sper sa nu te superi pentru comentariile pe care le voie lasa mai jos, Crystal.
Tin sa te anunt .. ca acest fic.. chiar, nu stiu, cum sa iti spun, sa nu te superi, sau ma condamni, si ma ma urasti pe vecie, acest fic .. ESTE GENIAL =)))))) Meh, ca de obicei ma iau de titlu. Si de data asta ma calca pe nervi, si trebuie sa ii dau in cap. Quote:Daca nu vorbim de iubire, nu inseamna ca nu suferim ... Ei uite na, eu nu vorbesc de iubire, nu sunt indragostita, imma bitch, si nu sufar deloc ![]() Quote:O noua dimineata, o alta zi de scoala, dar acelasi Paul.Same shit, nu ? Si eu urasc scoala, Paulica. Ma inteleg, te inteleg, ne intelegem, e ok ,ba=))). Quote:"Bu-na zi-ua ! ", silabisira elevii, pe un ton lenes.Exact, asa facem si noi chiar daca suntem a8a Quote:Daca-i sti ce-i iubirea, atunci ai da orice sa-ti poti smulge inima din piept, sa dai cu ea de-a azvarlita pe firul dulce al apei si atunci nu te-ar mai incerca nici durere, nici dor, nici amintiri Sincer m-ai speriat aici. Ai pus atat de mult suflet, de parca chiar ti-as scos inima din piept, ti-ai pus-o pe birou, si in timp ce scriai ficul iti priveai inima, ingandurata. Scuza-mi imaginatia bogata si colorata ![]() Inca odata.. Imi place foarte mult fic-ul si asteptam next Popandaua mea ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|