|
The Nightfall
|
|
04 Dec 2010, 16:39
|||
|
|||
|
Eram atat de confuza . Mii de ganduri se roteau in capul meu precum un film . Nu trebuia sa ma las purtata de atractia pe care o simteam fata de Alec . Eram in bratele lui acum , dar nu vroiam sa imi dea drumul . Era atat e placut sa fiu acolo . Mirosul parfumului sau imi inunda toate simturile , facandu'ma sa tresar de placere . Speram ca acesta sa nu fi simtit .
Nu trebuia sa fiu acolo . O fiinta ca mine nu putea fi cu cineva ca el , dar era atat de perfect , incat ma intrebam daca este real . Oare visam ? Daca era asa , nu mi'as fi dorit sa ma trezesc niciodata . Era o singura cale sa aflu . " - Da . Vreau sa intram in apa. " am spus entuziasmata , asteptand sa simt picaturile reci de apa pe pielea mea alba . Alec ma tinea atat de strans in brate , ca si cum nu si'ar fi dorit sa ma lase jos niciodata . Ma simteam ca si cum as fi fost a lui si el al meu . Un intreg . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: fight.png]](http://i1011.photobucket.com/albums/af237/BellatrixCullen/fight.png)